Viva

www.viva.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Viva
Viva is een Nederlands weekblad met als doelgroep jonge (geëmancipeerde) vrouwen (20-35 jaar). Viva was het eerste massaweekblad gericht op deze doelgroep. Het eerste nummer verscheen op 7 oktober 1972 bij uitgever De Geïllustreerde Pers in Amsterdam. ‘Dag breikous, dag zeurkous. In Viva is je tijd voorbij’ luidde de zin om afscheid te nemen van de beschaafdere voorganger Eva. Met de Viva ontstond een nieuw blad, waarin emancipatie, werk en seks centraal stonden. De onderwerpen in Viva zijn uiteenlopend. Er wordt veel aandacht besteed aan relaties, actualiteit, persoonlijke verhalen en seks. De realistische onderwerpen worden afgewisseld met luchtigere onderwerpen, zoals mode, beauty en reizen. In 2007 heeft de Viva de Mercur 2007 award gewonnen voor 'beste tijdschrift van het jaar'. In 2008 begon Viva met het bekendmaken van de jaarlijkse Viva 400, een lijst met de 400 meest succesvolle Nederlandse vrouwen onder de 38 van dat moment. De lijst is een tegenhanger van de Quote 500.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Viva. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Viva, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1172

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.