Univé

www.unive.nl

0900-0700

NL-Contact is niet verbonden of aangesloten bij Univé
Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk. Haar klanten zijn dus tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan om deze reden centraal. Het gaat niet om het streven naar winst. Het uitgangspunt van Univé is dat klanten als leden positieve resultaten terug zien in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt de klant letterlijk en figuurlijk de vruchten van Univé. Als totaaldienstverlener biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Ongeveer 1,4 miljoen verzekerden hebben in totaal bijna 4 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten. Zij blijken zo tevreden en noemen Univé de beste verzekeraar. Dit is uit diverse klantenonderzoeken gebleken. Naast de Univé-hoofdvestigingen in Assen en Zwolle kent Univé een netwerk van 18 zelfstandige Onderlingen met in totaal circa 150 vestigingen. Daar kunt u terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies. De oudste Univé Onderlinge is in 1794 opgericht. In 1991 is de huidige groep ontstaan vanuit een fusie tussen NOVO en DLG, waarin in 1992 de zorgverzekeraar Noord-Holland-Noord is toegevoegd. Univé telt ongeveer 2.800 medewerkers. Ongeveer 1.000 hiervan zijn werkzaam bij de centrale vestigingen en ongeveer 1.800 zijn werkzaam bij de 150 Univé-vestigingen, verspreid over heel Nederland. Univé heeft een sterke identiteit met een belangrijke missen. Univé is een verzekeringsorganisatie die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. Verzekerden zijn daar lid van en dat levert hen zulke aantrekkelijke voordelen op dat zij graag bij Univé aangesloten blijven. Univé helpt haar leden met liefde en plezier met schade-, zorg- en levensverzekeringen, met financiële diensten en hypotheken, met adviezen op maat en snelle betrouwbare en deskundige service. Daarbij kan altijd het best passende pakket worden gekozen uit een compleet aanbod. Univé wil met al haar informatie en adviezen uitblinken. Zij onderhoudt met haar leden een persoonlijke band en zorgt ervoor altijd en overal goed bereikbaar te zijn. Univé is bereikbaar via de klantenservice. Voor al uw vragen en informatie kunt u hierbij terecht. Schroom dus niet de Unive klantenservice online of telefonisch te benaderen met al uw vragen. Univé wil met al haar adviezen en informatie uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid.

Belangrijke informatie:

NL-Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Univé. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Univé, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2528

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee




Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0700 kost 80cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.