Samsung

www.samsung.com

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Samsung
Samsung is een groot elektronica bedrijf. Het bedrijf is internationaal bekend. Samsung werd opgericht als klein export bedrijf in Taegu, Korea. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toongevende elektronicabedrijven in de wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale apparatuur en media, halfgeleiders, geheugen en systeemintegratie. Al meer dan 70 jaar streeft Samsung naar een betere wereld door actief te zijn in diverse bedrijfstakken, die tegenwoordig sectoren omvatten als geavanceerde technologie, halfgeleiders, de bouw van wolkenkrabbers en fabrieken, petrochemie, mode, medicijnen, financiën, hotels en nog veel meer. Het vlaggenschip Samsung Electronics is wereldmarktleider op het gebied van hightech elektronica en digitale media. Via innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoordelijke benadering van zakendoen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerking met partners en klanten laat Samsung de wereld kennis maken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Samsung is actief in diverse sectoren waarin behoefte is aan snelheid, creativiteit en rendement om producten uit te vinden, te ontwikkelen en te verkopen die ons bestaan definiëren. Omdat meer dan een kwart van de werknemers van Samsung betrokken is bij onderzoek en ontwikkeling, zijn alle bedrijfsonderdelen gericht op het ontdekken van nieuwe technologieën, producten en diensten die nieuwe mogelijkheden creëren voor mensen die daaraan behoefte hebben. Samsung bestaat uit bedrijven die nieuwe normen definiëren in talloze sectoren, variërend van elektronica, financiële diensten en chemie tot zware industrie, handel en dienstverlening. Samen streven deze ondernemingen wereldwijd naar innovatieve, hoogwaardige producten en diensten waarop miljoenen mensen en bedrijven elke dag weer kunnen vertrouwen. Deze aangesloten bedrijven zijn in de Elektronica-industrie: Samsung Electro-Mechanica, Samsung SDI, Samsung Corning Precision Materials, Samsung SDS, Samsung Mobile Display en Samsung LED. Bij de machineonderdelen en heavy industries bestaan de aangesloten bedrijven uit Samsung Heavy Industries en Samsung Techwin. Bij de chemische industrie zijn de aangesloten bedrijven: Samsung Total Petrochemicals, Samsung Petrochemicals, Samsung Fine Chemicals en Samsung BP Chemicals. Als u vragen heeft, kan u terecht bij de klantenservice van Samsung. U vindt een online klantenservice op www.samsung.nl. Op deze online klantenservice vindt u veel informatie en antwoorden op al uw vragen. Mocht u toch het antwoord op uw vraag niet op de website vinden, dan kan u terecht bij de telefonische klantenservice van Samsung. De medewerkers van de Samsung klantenservice staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over het bedrijf en haar producten. Schroom daarom niet de klantenservice van Samsung te benaderen!

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Samsung. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Samsung, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

6286

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.