Reader´s Digest

www.readersdigest.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Reader´s Digest
Reader's Digest, in Nederland en België ook uitgebracht onder de naam Het Beste, is een van oorsprong Amerikaans tijdschrift dat in 52 edities in 35 verschillende talen over de hele wereld wordt uitgebracht. Reader's Digest is het tijdschrift met de grootste oplage ter wereld. [1] Het maandblad bereikt naar schatting 50 miljoen lezers in 100 verschillende landen. Reader's Digest bundelt een selectie van artikelen en rubrieken uit andere tijdschriften. De artikelen gaan over een brede waaier aan onderwerpen. Het tijdschrift wordt uitgebracht in relatief klein formaat (13,3 × 18,4 cm). Reader's Digest wordt uitgegeven door The Reader's Digest Association, gevestigd in Chappaqua (New York), dat 92 verschillende tijdschriften uitbrengt, waaronder de 50 edities van Reader's Digest. Tevens brengt het bedrijf boeken en andere mediaproducten uit.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Reader´s Digest. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Reader´s Digest, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2481

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.