Philips

www.philips.nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Philips
Phillips, of Koninklijke Philips N.V., is een onderneming met een ontzettend groot aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Philips voor beeld en geluid producten, persoonlijke verzorgingsproducten, verzorgingsproducten voor moeder en kind, huishoudelijke artikelen, verlichting, computerproducten, telefoons en accessoires. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Philips voor een breed aanbod van televisies, koptelefoons, elektrische tandenborstels, koffiezetapparaten en espresso apparaten, laptops, computers, scheerapparaten, stofzuigers, strijkijzers, waterkokers, verlichting, vaste telefoons en mobile telefoons en nog veel meer. Maar wist u dat het bedrijf Philips een hele duidelijke visie en missie heeft? Philips is namelijk gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door middel van innovaties. Philips visie is om ernaar te streven om de wereld gezonder en duurzamer te maken door middel van innovaties. In 2025 wil Philips drie miljard mensen levens hebben verbeterd. De uitganspunten van Philips zijn “de wil om te winnen, het hef in handen nemen en samen uitstekend presteren.” Phillips wordt dan ook gezien als een toonaangevend bedrijf als het gaat om gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Wist u dat Phillips al 120 jaar bestaat en bezig is met innoveren? Philips is een betrouwbare merknaam geworden in deze tijd. Philips heeft veel uitvindingen gedaan. Het begon allemaal in 1981 toen Philips begon als een gloeilamp bedrijf. In 1920 begon het bedrijf zich voor het eerst bezig te houden met gezondheidszorg. Wist u dat in 1933 Philips de grootste producent van radio’s in de wereld was? Philips was ook het bedrijf dat de fiets lamp die wordt aangedreven door een dynamo heeft uitgevonden. Maar daar houden de uitvindingen van Philips nog lang niet op. In 1960 heeft Philips de audio cassette band uitgevonden en in 1980 de CD. Ontzettend hebben heel veel mensen een Senseo koffie apparaat in huis. Wist u dat Philips dit apparaat heeft uitgevonden in 2001 samen met het koffie bedrijf Douwe Egberts. Ook heeft Philips in 2004 een CT scannen uitgevonden die veel sneller is dan voorafgaande modellen en heeft hiermee het gezondheidzorgsysteem ontzettend voor uit geholpen. Daarnaast heeft Philips ook veel leuke uitvindingen gedaan betreft verlichting. Zo kwam het bedrijf in 2006 met de Wake Up Light wekker, een wekker die een zonsopgang nabootst waardoor u natuurlijk wakker wordt. Ook kwam het bedrijf in 2007 met de Living Colors lamp. Dit is een leuke sfeerverlichtingslamp die in verschillende kleuren tonen kan worden gezet door middel van een handige afstandsbediening. Het kan natuurlijk zo zijn dat u vragen heeft over Philips. Misschien wilt u meer achtergrond informatie over een bepaald product. Twijfel dan niet om het telefoonnummer van de klantenservice te bellen want de klantenservice staat voor u klaar.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Philips. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Philips, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

8358

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.