PEC Zwolle

wwwpeczwolle.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij PEC Zwolle
PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, die uitkomt in de Eredivisie. De club werd in 1910 opgericht als PEC Zwolle, na het faillissement ging PEC Zwolle verder als FC Zwolle op 1 juli 1990. Nadat FC Zwolle in 2012 kampioen van de Jupiler League was geworden, maakten de “Blauwvingers“ bekend op 14 april 2012 verder te gaan onder de naam PEC Zwolle in de Eredivisie. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in het IJsseldelta Stadion onder leiding van trainer Art Langeler en assistenten Jaap Stam en René Hake.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met PEC Zwolle. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van PEC Zwolle, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1201

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.