Mitsubishi Electric Europe

wwwmitsubishielectrice.nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Mitsubishi Electric Europe
Mitsubishi Electric Europe, opgericht in 1978, (en vanaf 1996 in Nederland gevestigde) is een dochteronderneming van het Japanse Mitsubishi Electric Corporation en treedt op als hoofdkantoor voor Europa. Vanaf april 1980 Mitsubishi Electric Europe (Benelux kantoor), gevestigd in Mijdrecht, Nederland, verzorgt de invoer en distributie in de Benelux en de uitvoer naar een groot aantal Midden-Europese landen, het GOS en Turkije van elektrische en elektronische apparatuur voor zowel bedrijven als consumenten gebruik. Het leveringsprogramma omvat: projectoren, publieke beeldschermen , display wall cube-systemen, LED-displays, digitale foto-systemen, dye sublimation printers, beveiliging recorders.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Mitsubishi Electric Europe. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Mitsubishi Electric Europe, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1172

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.