Metro

www.metronieuws.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Metro
Metro is een gratis dagblad op tabloidformaat dat wordt uitgegeven door Metro Holland. Metro verschijnt van maandag tot en met vrijdag in een oplage van 505.105 exemplaren (bron HOI 2009). Hiermee worden dagelijks gemiddeld 1.833.000 lezers bereikt en is Metro het tweede landelijke dagblad en grootste gratis dagblad van Nederland. Onder 20- tot 49-jarigen is Metro de meest gelezen krant van Nederland.[bron?] Metro wordt gratis verspreid via onder andere NS-stations, metrostations, postkantoren, Super de Boer-supermarkten, stadsdeelkantoren, bibliotheken, Q-Park parkeergarages, universiteiten en scholen. Metro internationaal wordt uitgegeven in 71 edities, 19 landen en 18 talen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Aziƫ. De enige inkomsten die Metro vergaart zijn advertentie-inkomsten. Om de kosten te drukken werd in het begin veelal gebruikgemaakt van kopij van het ANP en andere persbureaus. De redactie, die in Amsterdam is gevestigd, kon hierdoor in het begin vrij klein blijven, maar werd later mondjesmaat uitgebreid. Dat resulteert erin dat inmiddels de inhoud van Metro voor zo'n 70 procent uit eigen nieuwsgaring bestaat.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Metro. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Metro, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2133

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.