Marktplaats

www.marktplaats.nl

0900-8051

NL-Contact is niet verbonden of aangesloten bij Marktplaats
Marktplaats.nl is de meest bekende advertentiewebsite van Nederland. Consumenten kunnen hier gratis advertenties plaatsen. Tegen betaling zijn er extra services beschikbaar, zoals een hogere ranking. Gemiddeld worden er zo'n 250.000 advertenties geplaatst. Opgericht in 1999 door Rene van Mullem, in 2004 werd het overgenomen voor een voor Nederlandse begrippen ongekend bedrag van 225 miljoen euro, door eBay. Op dit moment staat de Marktplaats website in de top tien van meest bezocht door Nederlanders.

Belangrijke informatie:

NL-Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Marktplaats. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Marktplaats, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

14553

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-8051 kost 80cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.