Mango

www.mango.com

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Mango
Mango is een multinational bedrijf dat vrouwen kleding, mannenkleding en accessoires verkoopt. Op dit moment heeft Mango meer dan 11.200 werknemers die werken in het Hangar Design Centre en op het hoofdkwartier in Barcelona. Het team bestaat uit een selectie van enthousiaste medewerkers waar de gemiddelde leeftijd 32 is en 82% procent vrouw is. Er zijn momenteel 2415 Mango winkels verdeeld over 107 landen in de wereld. Het concept van Mango is gebaseerd op een balans tussen kwaliteit in producten, een coherent en uniformmerk en een origineel design. Mango staat voor het kleden van de moderne, stedelijke vrouw. Alle winkels van Mango zijn geselecteerd zodat deze een uitstekende ligging hebben in stads centra. Mango vindt het belangrijk haar collecties goed te kunnen etaleren. Daarom beschikken de winkels over bepaalde afmetingen die aansluiten bij de criteria betreft binnenhuisarchitectuur, imago en uitstaling die Mango heeft gesteld zodat de producten goed geplaatst kunnen worden. Mango vindt het belangrijk om een prettige sfeer te creëren waar het mogelijk is om aangenaam te winkelen voor de klant. Mango vindt het ook belangrijk om milieu bewust te handelen. Zo heeft het bedrijf een aantal maatregelen genomen. Zo is Mango lid van het Detox Commitment van Greenpeace. Het doel hiervan is om het elimineren van alle gevaarlijke stoffen uit de toeleveringsketen. Mango werkt samen met hun leveranciers, hun inkoop-keten, professionals op het gebied van chemie, andere mode-industrie spelers en meer instanties om dit te realiseren. Mango was niet altijd al het grote bedrijf dat het nu is, dit is geleidelijk gegaan. In 1984 was er nog maar één Mango winkel. Deze bevond zich in Barcelona. Een jaar later, in 1985, werd de eerste winkel in Valencia geopend en de nationale expansie vangt aan. In 1988 werden er twee winkels geopend in Portugal en de 100e in Spanje. In 1994 werd er een winkel geopend op de beroemde Boulevard des Capucines in Parijs. In 1995 wordt de website Mango.com gelanceerd. In 2000 wordt de online shop officieel gelanceerd. In 2002 zijn er al Mango’s in 630 winkels in 70 verschillende landen en is Mango bezig met haar expansie in landen zoals Australië, China, Italië en Tunesië. Heeft u een vraag over Mango, over bijvoorbeeld de toegankelijkheid van een locatie of het retourneren van een product, dan kunt u informatie opzoeken op de website of het telefoonnummer bellen van de klantenservice. De medewerkers van klantenservice van Mango geven u graag antwoord op uw vraag!

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Mango. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Mango, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

13846

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

karin 18-06-2014
goede informatie, erg behulpzaam

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.