LG

www.lg.com/nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij LG
LG Group, kortweg LG genoemd, is een Koreaanse conglomeraat dat op veel verschillende gebieden actief is, waaronder elektronica, chemie, energievoorziening, handel en financiering. LG is een afkorting van de originele naam van het bedrijf, namelijk Lucky Goldstar. Tot 1995 heette LG ook nog zo, maar uiteindelijk werd besloten dat het beter was om door te gaan met de naam LG. Op dit moment betekent LG officieel niets meer, maar in reclames adverteren ze met Life’s Good. In 1947 werd LG group opgericht door Koo In Hwoi, in Seoul, Zuid-Korea. LG is officieel nog steeds in handen van de Koo familie, die daar ook nog steeds de macht heeft. Echter, LG Chemical, de chemische afdeling van LG is niet meer in handen van de Koo familie. Dit gedeelte van de LG is in handen van de Heo familie. LG vind klantenservice erg belangrijk. Het is dan ook niet vreemd dat er veel verschillende manieren zijn om de LG klantenservice te bereiken. De LG klantenservice heeft namelijk een webcare afdeling, een live chat afdeling, een afdeling die al uw vragen per mail beantwoordt, en een telefonische LG klantenservice. Het maakt overigens niet uit op welke manier u contact zoekt met de LG klantenservice, op elke manier zal u uiteindelijk uw klacht, tip, opmerking of vraag beantwoord worden. Via de webcare afdeling van de LG klantenservice kunt u uw vraag op een van de sociale media van LG stellen. Met name via Twitter wordt uw vraag zeer snel beantwoord. Op werkdagen van 08.30 in de ochtend tot 17.00 in de avond zal een van de LG klantenservice medewerkers uw via Twitter gestelde vraag beantwoorden. Via een PM (personal message) of via een tweet. Wanneer het een gecompliceerd probleem betreft, zal de medewerker van de LG klantenservice u verzoeken uw telefoonnummer of e-mailadres achter te laten zodat een medewerker van de LG klantenservice later nog bij u terug kan komen. Heeft u geen Twitter, maar wilt u wel snel antwoord op uw vraag? Dan kunt u via de Live Chat snel een vraag stellen aan een van de LG klantenservice medewerkers. Deze Live Chat is tevens open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Medewerkers van de LG klantenservice zullen uw vragen dan zo goed, en bondig, mogelijk proberen te beantwoorden. Hiernaast zijn er ook meer conventionele manieren om de LG klantenservice te bereiken. Zo kunt u gewoonweg een e-mailtje sturen naar een van de medewerkers van de LG klantenservice. Zij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Er wordt gestreefd om elke vraag binnen een aantal werkdagen te beantwoorden. Als u liever direct antwoord wil hebben kunt u het beste telefonisch contact zoeken met de LG klantenservice. Dit kan via 0900 543 5454. Dit is 10 cent per minuut en kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Kortom: de LG klantenservice is op veel manieren te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met LG. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van LG, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

1593

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.