Kyocera

www.kyocera.nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Kyocera
Kyocera Corporation (京セラ, Kyō-Sera), ook bekend onder de naam Kyoto Ceramics, is een Japans bedrijf gevestigd in Kioto, Japan. Het werd opgericht in 1959 door Kazuo Inamori. Het produceert keramiek-gerelateerde apparaten, printers en daarmee samenhangende artikelen, alsook 35mm- en kleinere camera's. In januari 2000 nam Kyocera de producent van kopieerapparaten Mita Industrial over, en een maand later kocht het de afdeling mobiele telefoons van het in San Diego gevestigde Qualcomm op. In de jaren 80 verkocht Kyocera geluidsapparatuur, zoals cd-spelers, radio-ontvangers, draaitafels, en cassettedecks. Vanwege de unieke technologieën die hierin werden toegepast, zoals Kyocera's keramische producten, zijn ze nog steeds geliefd onder verzamelaars.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Kyocera. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Kyocera, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2302

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.