ING

www.ing.nl

0900-0700

NL-Contact is niet verbonden of aangesloten bij ING
De ING Bank is bij iedereen bekend. De nieuwe ING is voortgekomen uit de bundelende kracht van de Postbank en de ING Bank. De nieuwe ING heeft zijn fundamenten in een geschiedenis die meer dan honderd jaar teruggaat. De bank heeft daarom een rijke geschiedenis, waar de bank trots op is. De geschiedenis van de Postbank gaat terug naar het jaar 1881. Toen werd De Rijkspostspaarbank opgericht. De overheid wilde daarmee de mensen helpen bij het sparen. In 1918 werd de Postcheque en Girodienst opgericht. Dit was het eerste girale betalingssysteem. Pas in de jaren zestig gingen commerciƫle banken voor particuliere klanten werken met betaalrekeningen voor gewone mensen. In 1986 ontstond de geprivatiseerde Postbank. De ING Bank komt voort ui de NMB Bank en gaat terug naar het jaar 1927. Toen leidde een reorganisatie onder banken die zich richtten op de middenstand tot de oprichting van de Nederlandsche Middenstandsbank: de NMB Bank. Na een moeizame start, vooral door de crisis in de jaren dertig, groeide de NMB Bank uit tot een van de vijf grootste Nederlandse banken. In de jaren zestig legde het bedrijf zich meer toe op de particuliere markt en breidde zij haar internationale activiteiten uit. In 1990 had NMB Bank 51 kantoren in 32 landen. In 1989 vonden de Postbank en de NMB Bank elkaar en ontstond de NMB Postbank Groep. Iets meer dan een jaar later treden zowel NMB Postbank Groep als Nationale Nederlanden toe tot De Internationale Nederlanden Groep. Vandaar de afkorting: ING. Inmiddels is de bank niet meer weg te denken uit Nederland. Wie kent de oranje leeuw van de ING Bank niet? In 2008 had de ING Bank ongeveer twee miljoen rekeninghouders. De bank is tevens een bank voor ondernemers en middenstanders. Op www.ing.nl vindt u een uitgebreide online klantenservice van de ING. U vindt er informatie over verlies, diefstal of schade van uw pinpas. Ook vindt u er informatie over online bankzaken regelen. Daarnaast vindt u op deze online klantenservice van de ING informatie over het wijzigen van uw gegevens. Op de veelgestelde vragen pagina kunt u kijken of het antwoord op uw vraag er tussen staat. U kunt uiteraard ook telefonisch de ING klantenservice bereiken. Dit contact legt u snel en eenvoudig. Op de online klantenservice van ING is het telefoonnummer van de klantenservice te vinden. De medewerkers van de ING staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over uw bankzaken.

Belangrijke informatie:

NL-Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met ING. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van ING, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

14684

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

vangils 29-01-2013
Is zeer goed alleen mis maandelijkse afschriften.hypotheek.niet fijn..ben nog een oude. Boekhouder.en gok niet met mijn centen.hoop gouw op verbetering deze zaak.m.v.g..gjpm.van.gils,

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0700 kost 80cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.