Hotelkamerveiling

www.hotelkamerveiling.nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Hotelkamerveiling
Hotelkamerveiling.nl is een website die hotelkamers aanbiedt tegen een scherpe prijs. Dit doet hotelkamerveiling middels een veiling. De aanbiedingen zijn maar een beperkte periode beschikbaar en eindigen na een bepaald moment, tot aan de seconde toe. Er zijn meer dan 729.000 leden die zich hebben aangesloten bij Hotelkamerveiling. Inmiddels zijn er al meer dan 3 miljoen boekingen geweest. De hotelkamers die beschikbaar zijn, zijn altijd voor 2 personen bedoeld. De hotelkamers zijn niet alleen in Nederland beschikbaar. Hotelkamerveiling heeft ook aanbiedingen voor buitenlandse hotelkamers. U kunt dan ook een keuze maken op Hotelkamerveiling.nl tussen de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Engeland, Ierland, Luxemburg, Schotland, Midden-Europa, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Tsjechië, Zwitserland, Oost-Europa, Bulgarije, Zuid-Europa, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Portugal, San-Marino, Spanje, Turkije, Noord-Europa, Denemarken, Estland, Finland, Letland, Thailand, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Mexico, Nederlandse Antillen, Marokko en Zuid-Afrika. Ook kunt u de selectie maken voor een bepaalde stad of hotelnaam op Hotelkamerveiling.nl. U kunt de duur van uw verblijf invullen, waardoor u een nog specifieker aanbod kunt verwachten. Daarnaast kunt u een selectie maken voor een wellness hotel, waarbij regelmatig leuke wellness-arrangementen zijn toegevoegd. Daarnaast is het mogelijk te zoeken op Luxe Hotels en Hotels aan Zee. Ook kunt u de categorie Zonbestemmingen selecteren. Hotelkamerveiling is op verschillende manieren te bereiken. Allereerst kunt u een online contactformulier invullen op de website van Hotelkamerveiling. U dient daar de volgende gegevens achter te laten: soort vraag, onderwerp, gebruikersnaam, achternaam, geslacht, emailadres, telefoon, waardebon ID, onderwerp, uw vraag/opmerking en een omschrijving. Daarnaast kunt u een bestand toevoegen, waarna u vervolgens op verzenden dient te klikken. Na de verzending zult u binnen 72 uur een antwoord op uw vraag/opmerking kunnen verwachten van Hotelkamerveiling. Ook kunt u een trefwoord invullen op de website, waarna u in een overzicht terecht komt met veel gestelde vragen. Indien u een vraag aanklikt, krijgt u het bijbehorende antwoord. Daarnaast is de klantenservice van Hotelkamerveiling telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0900-0788. De kosten hiervoor bedragen €1,- per gesprek. De klantenservice van Hotelkamerveiling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Hotelkamerveiling is tevens actief op sociale media. U kunt uw vragen stellen op Facebook en Twitter. Het hoofdkantoor van Hotelkamerveiling is gevestigd in Veenendaal. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kan u uw brief adresseren aan Hotelkamerveiling.nl, Waardgelder 7, 3905TH Veenendaal.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Hotelkamerveiling. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Hotelkamerveiling, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2590

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.