Hollandsnieuwe

www.hollandsnieuwe.nl

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe is een telefoon provider. Door de Sim Only abonnementen die Hollandsnieuwe u aanbiedt kunt u ontzettend voordelig bellen, sms’en en van internet gebruik maken. Hollandsnieuwe biedt vier soorten abonnementen aan waarbij u zelf kunt kiezen of u de optie op te bellen, te sms’en of te internetten in uw bundel wil opnemen. Een contract bij Hollandsnieuwe duurt 1 of 2 jaar. Al uw gebruik komt uit één bundel. Bij Hollandsnieuwe betaald u elke maand vooraf. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan en zult u niet schrikken van hoge rekeningen. 1 belminuut kost bij Hollandsnieuwe hetzelfde als 1 SMS of 1MB. Wanneer u toch meer belt, sms’t of gebruik maakt van internet dan u aan het begin van de maand had ingeschat dan kunt u gemakkelijk en veilig en snel uw bundel opwaarderen via iDeal of creditcard. Wanneer u wilt weten hoeveel tegoed u nog overheeft kunt u dit gemakkelijk online bekijken of bellen naar een telefoonnummer. Wat speciaal is aan Hollandsnieuwe, in vergelijking tot andere mobiele providers, is dat u altijd hetzelfde lage bedrag binnen en buiten uw bundel betaalt. Tevens kunt u per maand uw bundel aanpassen. U kunt bijvoorbeeld een hogere of lagere bundel nemen of een extra bundel aan of uit zetten. Dit gaat ontzettend simpel online. Wanneer u meer wilt dan enkel een sim kaart kunt u kiezen voor een toestelabonnement. Bij veel andere mobiele providers worden de abonnementen gepresenteerd alsof u de telefoon gratis krijgt. U betaalt echter veel extra kosten die zijn verwerkt in uw abonnement. Bij Hollandsnieuwe is de telefoon direct van u. U betaald elke maand een vast laag bedrag en aan het eind van uw contract stopt u met het betalen van deze lage lasten en betaalt u nóg minder. Hollandsnieuwe heeft heel veel mooie smartphones in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Apple iPhone 4s in het zwart en wit, voor de HTC Mini of HTC Desire, LG Optimus of de Samsung Galaxy S3 mini. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een simpeler model zoals de Nokia 301 of Nokia Asha 302. Als u het niet prettig vindt om vast te zitten aan een abonnement kunt u ook terecht bij Hollandsnieuwe. U kunt namelijk ook voor de prepaid optie kiezen. Daarnaast heeft Hollandsnieuwe ook Sim Only abonnementen voor ondernemers voor als u uw telefoon zakelijk wilt gebruiken. Wanneer u voorheen een andere provider had dan Hollandsnieuwe is het heel makkelijk om over te stappen. U kunt bij Hollandsnieuwe gewoon uw nummer behouden. Als u naar het buitenland gaat kunt u ook hier gewoon voor een laag tarief bellen, sms’en en gebruik maken van internet. Op de website van Hollandsniewe kunt u terecht voor verdere vragen. D website heeft een klantenservice sectie waar veel gestelde vragen staan vermeld. Mocht u het antwoord dat u zoekt daar niet kunnen vinden kunt u altijd bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice. Bij twijfel kunt u altijd het telefoonnummer bellen, de klantenservice medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Hollandsnieuwe. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Hollandsnieuwe, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

19855

rating

0/5

quality

50%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Eugenie Salemans 06-09-2014
Even een vraag: klopt het dat ik met hollands nieuwe NIET kan bellen of internetten in China. Ik zie dit land nl. niet op jullie lijst staan. Hoe is dat mogelijk?
Jay 04-08-2014
Is super goed nummer!

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.