British Airways

www.britishairways.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij British Airways
British Airways bestaat sinds 1974 en is gevormd door een fusie tussen de British Overseas Airways Corporation en de British European Airways. Vandaag de dag is British Airways de grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en daarbij ook van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. In 2008 vond er een fusie met het Spaanse Iberia plaats. Hierdoor heeft British Airways een groot aantal passagiers die een zo plezierig en vlekkeloos mogelijke reis worden aangeboden In het kader daarvan biedt British Airways u de British Airways Klantenservice aan. Op de website vindt u de meest Frequently Asked Questions. In het geval dat u hier geen duidelijk antwoord op uw vraag vindt of uw vraag niet kan vinden, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Op de website vindt u de Customer Relations enquiries: in het geval dat u problemen heeft ervaren met uw vlucht tijdens of na uw reis, zoals het kwijtraken van bagage of een reis die niet soepel verliep, kunt u met Customer Relations contact opnemen: dit kunt u doen via de website. Ook kunt u telefonisch contact met de klantenservice opnemen: het telefoonnummer is 020 - 3469391. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. In het geval dat u van hotels wilt veranderen, kunt u bellen met 020 – 2015249. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met zondag van 08.30 tot 21.00 uur. Ook in het geval dat u voor de aanvang van uw reis vragen heeft over het soort legitimatie dat u mee moet nemen of hoeveel u mee mag nemen in uw handbagage, kunt u de British Airways Klantenservice inschakelen. British Airways staat u graag bij en helpt u zoeken naar een alternatieve oplossing voor uw probleem, zodat u een probleemloze vlucht ervaart. In het geval van vertraagde vluchten of de zwaarte van uw koffer kunt u ook de klantenservice inschakelen. Voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt ook de Klantenservice bellen. In het geval dat u geen urgente vragen heeft, maar er wel een antwoord op wilt weten, kunt u ook een e-mail sturen. Als u op- of aanmerkingen heeft op British Airways en van mening bent dat u de luchtvaartmaatschappij kunt helpen groeien, kunt u de British Airways Klantenservice bellen en staan zij open voor uw suggesties op de website in het feedback formulier. Deze is natuurlijk ook te gebruiken voor complimenten of commentaar. 


Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met British Airways. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van British Airways, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

6515

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.