Belcompany

www.belcompany.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Belcompany
BelCompany is een winkelketen die zich richt op de verkoop van mobiele telefoons en -accessoires. De keten is opgericht in 1995 door de "Macintosh Retail Group" en "Pon Holdings". Op het moment dat de telecommunicatiemarkt liberaliseerde, zagen de twee ondernemingen marktruimte ontstaan voor een onafhankelijke winkelketen die alle merken telecomproducten en -diensten aanbiedt. Inmiddels heeft BelCompany al 180 vestigingen verspreid over heel Nederland en zijn nog steeds groeiende. In 2007 heeft BelCompany samen met Macintosh de discountketen Telefoonkopen.nl opgericht. Deze keten bestaat inmiddels uit 30 vestigingen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Belcompany. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Belcompany, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2565

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.