Air Europa

www.aireuropa.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Air Europa
Air Europa is niet, zoals de naam misschien doet vermoeden, een luchtvaartmaatschappij van heel Europa. Air Europa is een luchtvaartmaatschappij in Spanje. Het is namelijk ook niet opgericht als Air Europa, maar als Air España SA. Het bedrijf werd opgericht in 1986. De volle naam van het luchtvaart bedrijf is op dit moment dan ook Air Europa Líneas Aéreas, S.A.. Het bedrijf werd dus in 1986 opgericht, door niemand minder dan Banco de Bilbao. In 1991 werd Air Europa overgenomen door tour-operator Hidalgo, en later werd Air Europa overgnomen door Globalia Corporacion Empresarial. Dit kwam door een reorganisatie. Het hoofdkantoor van de Spaanse Air Europa is gelegen in Mallorca en de CEO van het bedrijf is Juan Jose Hidalgo. Verder is Air Europa geallieerd aan SkyTeam. Dit is al sinds 2010 het geval. Air Europa heeft een relatief grote vloot met veel verschillende vliegtuigen. Zo vliegt Air Europa met een Airbus A330-200, een Airbus A330-300, een Boeing 737-800, een Boeing 787-8, een Embraer E-195LR, een Embraer ERJ-145 en een ATR 73. In totaal beschikt Air Europa over 42 vliegtuigen. Hiernaast vliegt Air Europa naar 46 verschillende bestemmingen, waarvan de meeste binnen Europa liggen. Air Europa vindt het erg belangrijk dat al haar klanten erg tevreden zijn over hun vluchten en ervaringen bij Air Europa. Daarom heeft Air Europa klantenservice zeer hoog in het vaandel staan. Er zijn verschillende manieren om de Air Europa klantenservice te bereiken. De meest gemakkelijke manier om de Air Europa klantenservice te bereiken is via de website van Air Europa. Op deze website staat namelijk veel informatie die belangrijk voor u kan zijn voordat u uw vlucht maakt. Ook dit is een onderdeel van de Air Europa klantenservice. Hierbij heeft u dus geen direct contact met een van de medewerkers van de Air Europa klantenservice, maar krijgt u indirect informatie toegespeeld van de Air Europa klantenservice via de website van Air Europa. Er zijn echter altijd vragen die niet zo gemakkelijk via de website te beantwoorden zijn, zoals heel specifieke vragen over bijvoorbeeld uw vlucht. Gelukkig zijn er meer manieren om de Air Europa klantenservice te bereiken, naast de website. Zo kunt u direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Air Europa klantenservice via een telefoonnummer. Deze telefonische Air Europa klantenservice is onderverdeeld in een “reserveringen” en “web problemen” afdeling. Als u problemen heeft met het web kunt u bellen met de “web issues” Air Europa klantenservice. U kunt hen bereiken op 08716648011. Wanneer u meer informatie of een vraag heeft over een reservering kunt u contact opnemen met de “reservations” Air Europa klantenservice. Hen kunt bereiken via 07814230717. Hiernaast heeft Air Europa ook nog een speciale Nederlandse Air Europa klantenservice. Hen kunt u tevens telefonisch bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Air Europa. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Air Europa, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2682

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.