AH

www.ah.nl

0900-8051

NL-Contact is niet verbonden of aangesloten bij AH
Albert Heijn, kortweg AH, is een Nederlandse supermarktketen, die in 1887 in Oostzaan is opgericht. De keten is een onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Met ruim 856 filialen en een marktaandeel van 33,6% is AH de grootste supermarktketen in Nederland.

Belangrijke informatie:

NL-Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met AH. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van AH, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

4705

rating

0/5

quality

67%

reactions

3

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Nel Boere 09-02-2013
waar zijn de wedgwood windsor kopjes te koop
E. Boer 13-12-2013
Fijn hoor een welkomstgeschenk per e-mail ontvangen op 13-12 als de actie al op 9- 12 gestopt is !!! Dat is nog eens goedkoop iets weggeven.
Tonnie van Breugel 10-11-2013
Ik heb mij ingelogd voor de nieuwe bonuskaart en deze is ook geactiveerd maar mijn man wil ook een nieuwe bonuskaart aanvragen maar dat lukt niet daar wij hetzelfde e-mailadres hebben. Wat moeten we nu doen om de nieuwe bonuskaart toch te activeren Laat mij a.u.b. dit zo snel mogelijk weten!! Een hartelijke groet van Tonnie van Breugel

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-8051 kost 80cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.