Lenovo

www.lenovo.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Lenovo
Levono is van origine een Chinees bedrijf. Het specialiseert zich in het maken van computer hardware en verschillende soorten consumentenelektronica. Op dit moment is Levono de grootste computerfabrikant van China, en de op één na grootste in de wereld. Levono produceert veel verschillende producten. Niet alleen computers, maar ook foto apparatuur en verschillende soorten mobiele telefoons. In China is Levono zelfs een internetprovider. Hiernaast levert Levono ook een verscheidenheid aan informaticadiensten. Levono heeft een tijd geleden, in 2011, het Duitse en vrij populaire merk computer Medion overgenomen. Hierdoor is Levono ook in Europa een stuk bekender geworden. Hiernaast heeft IBM in 2004 hun pc-afdeling verkocht aan Levono, waardoor het merk nog populairder werd. Op dit moment levert Levono in Europa verschillende soorten laptops, de ThinkPad, IdeaPad en de Essential, verschillende soorten tablets, de ThinkPad Tablet, IdeaTab en de Yoga, verschillende soorten desktops, de Essential desktop, de Thinkcentre desktop, en de Ideacentre laptop, en hiernaast verkoopt Levono ook een smartphone, de IdeaPhone genaamd. Deze verschillende soorten computers worden in Europa, en dus ook in Nederland goed verkocht. Om hun klanten in Nederland en de rest van de wereld tevreden te houden hecht Levono veel waarde aan een goede Levono klantenservice. De Levono klantenservice is verdeelt in verschillende afdelingen, met elk een eigen telefoonnummer. Heeft u als klant een ThinkPad product gekocht, dan moet u namelijk met een andere Levono klantenservice bellen dan wanneer u een algemene vraag heeft. Wanneer u een algemene vraag heeft wordt u verbonden met de Levono klantenservice die verstand heeft over wat Levono precies is. U kunt hiervoor bellen met 0900 654 6540. Dit zal ongeveer 1 euro per gesprek kosten. U kunt deze Levono klantenservice bereken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 18.00 in de avond. Wanneer u een vraag heeft die specifiek gaat over een van de ThinkPad producten, kan u bij een andere Levono klantenservice terecht. Om met deze Levono klantenservice contact te krijgen moet u bellen met een ander nummer. Dit nummer is 020 513 3939. Deze variant van de Levono klantenservice kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 17.00 in de avond. Dat is dus een uurtje korter dan de algemene Levono klantenservice. Wanneer u online reeds iets bij Levono heeft besteld moet u contact opnemen met een andere variant van de Levono klantenservice, namelijk de afdeling “online hulp bij bestellingen en status”. Deze Levono klantenservice kunt u bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 in de ochtend tot en met 17.30 in de avond. Het nummer dat u daarvoor moet bellen is 085 888 1111. Er zijn dus veel manieren om de Levono klantenservice te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Lenovo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Lenovo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

6629

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.