Iberia

www.iberia.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Iberia
Iberia Líneas Aéras de España is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en heeft als thuisbasis Madrid. In 2008 vond er een fusie plaats met de British Airways en is de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld geworden. Hierdoor heeft Iberia Airlines een groot aantal passagiers dat een zo plezierig en vlekkeloos mogelijke reis wordt aangeboden, en deze moeten natuurlijk ook worden geassisteerd in hun vlucht in dit uitgebreide internationale netwerk. Ook veel regionale vluchten worden uitgevoerd door Air Nostrum onder een Iberia-vluchtnummer. In het kader daarvan biedt Iberia u vrijwillig de Iberia Klantenservice aan en staat paraat om u de best mogelijke klantenservice aan te bieden. Op de website vindt u informatie over uw vlucht, maar u kunt ook contact opnemen met de klantenservice. In het geval dat de website niet genoeg informatie biedt, kunt u het nummer 0900 8051 bellen met een tarief van 80 cent per minuut. U kunt de Iberia Klantenservice inschakelen voor vragen over de laagste prijs waarmee u kunt vliegen, maar ook over informatie van vertraagde vluchten, afgezegde vluchten of verplaatste vluchten. Daarnaast streeft de Iberia Klantenservice er naar om passagiers te assisteren die een vertraagde vlucht hebben opgelopen. In het geval dat u meer informatie wilt over het bedrijf of de snelste manier om in te checken, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice. Ook als u wilt weten hoe u de naam, data of klasse van uw ticket kunt veranderen staat de Iberia Klantenservice voor u klaar. In het geval dat uw bagage kwijt is geraakt of op een ander vliegveld staat, zal de klantenservice hun best doen om u zo goed mogelijk bij te staan in het proces en u alternatieve oplossingen voor uw problemen aan te bieden. Ook voor vragen over gehandicapten en de toegang van rolstoelen kunt de Klantenservice bellen. In het geval dat u geen urgente vragen heeft, maar er wel een antwoord op wilt weten, kunt u een e-mail sturen. Als u op- of aanmerkingen heeft op Iberia en van mening bent dat u de luchtvaartmaatschappij kunt helpen groeien, kunt u de Iberia Klantenservice bellen. Ook in het geval dat u slechts iets goeds te melden heeft, kunt u natuurlijk de klantenservice bellen. Iberia staat voor u klaar om een zo voorspoedig mogelijke vlucht te kunnen garanderen en in het geval dat zij hier niet in zijn geslaagd, zullen ze er alles aan doen om er voor te zorgen dat u toch weer tevreden thuis komt.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Iberia. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Iberia, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

8260

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Sami 29-07-2014
Schandalig hoe ze met mensen omgaan op het vliegtuig en de bagage krijg je na 3 dagen dat is blijkbaar normaal eens en nooit meer

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.