HP

www.hp.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij HP
HP, of Hewlett Packard, is op dit moment een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. HP levert allerlei soorten elektronica, van eenvoudige elektronica onderdelen tot software en verschillende vormen van dienstverlening. Op dit moment behoort HP tevens tot de top drie van computerleveranciers. Het oprichtings-verhaal van HP is best een originele. HP is namelijk opgericht in een garage in Palo Alto, Amerika. William Hewlett en David Packerd maakte hier namelijk wetenschappelijke instrumenten. Dit besloten ze op 1 januari 1939 iets serieuzer aan te pakken en ze richtten een vennootschap op. Hun startkapitaal was maar 538 dollar, zelfs voor die tijd niet absurd veel geld. Hun garage wordt nu nog steeds gezien als de geboorte plaats van Silicon Valley, het technologie walhalla van Amerika. Op dit moment is HP vooral bekend door hun printers, meetinstrumenten, computers, digitale camera’s en PDA’s. HP heeft op dit moment drie verschillende soorten printers op de markt: Deskjet, Laserjet en Photosmart. Hiernaast heeft HP ook een aantal verschillende soorten computers, namelijk HP Pavilion, Presario, Elitebook, ProLiant, Integrity en NonStop. Een van de redenen dat HP zo veel verschillende producten levert is omdat klantentevredenheid zeer belangrijk is voor HP. Het is dan ook niet vreemd dat HP klantenservice erg hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer u dus een product koopt bij HP, kunt u verwachten dat u, bij eventuele problemen, zeer goed geholpen wordt door medewerkers van de HP klantenservice. Een onderdeel van de HP klantenservice staat op de website van HP. Op de website van HP kunt u namelijk kiezen of u advies wilt hebben over de verkoop van verschillende producten en de status van uw bestelling, of u technische ondersteuning nodig heeft of of uw vragen heeft die te maken hebben met bedrijven. Er is dus een driedeling in de HP klantenservice op de website. Als u vragen heeft over de bestelstatus of als u verkoopadvies wilt hebben kunt u de HP klantenservice mailen via hpstore.nl.sales@hp.com of u kunt bellen met een van de HP klantenservice medewerkers via 020-6551458. Dit kunt u doen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 in de ochtend tot en met 18.00 in de avond. Een van de HP klantenservice medewerken zal u dan zo goed mogelijk te woord staan. Technische ondersteuning kunt u ook krijgen van de HP klantenservice medewerkers. Hiervoor moet u eerst op de website het product invullen waar u advies over wilt inwinnen, bijvoorbeeld “Laserjet 1100”. Het is dan erg belangrijk dat u wel het juiste productnummer invult, anders kunnen medewerkers van de HP klantenservice u niet goed helpen. Wanneer u dit heeft ingevuld zal er een telefoonnummer van de HP klantenservice verschijnen die u kunt bellen om zeer specifieke technische ondersteuning te krijgen van de HP klantenservice medewerkers.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met HP. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van HP, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

18120

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.