Eindhovens Dagblad

www.ed.nl/

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Eindhovens Dagblad
Het Eindhovens Dagblad is een van de meest bekende regionale dagbladen van Nederland. De drukkerij van het dagblad is gevestigd in Best. Iedere dag worden er wel 120.000 exemplaren bezorgd in en rondom Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad brengt u niet alleen regionaal nieuws. Het dagblad behandelt ook nationaal en internationaal nieuws. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld. Daarnaast geeft het Eindhovens Dagblad haar lezers verdieping door allerlei achtergrondverhalen over wonen, gezondheid, reizen, economie, sport en cultuur. Kortom, redenen genoeg om een abonnement te nemen op het Eindhovens Dagblad! De klantenservice van het Eindhovens Dagblad De bezorgers van het Eindhovens Dagblad doen hard hun best om de kranten op tijd te bezorgen bij al haar abonnees. Het Eindhovens Dagblad hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar abonnees. Om deze reden heeft het Eindhovens Dagblad een speciale klantenservice. Deze service heet ook wel de Eindhovens Dagblad klantenservice. De medewerkers van de klantenservice helpen de abonnees van het dagblad graag en staan klaar om al hun vragen te beantwoorden. Ook kunt u terecht bij de Eindhovens Dagblad klantenservice als u klachten heeft. Zo kan er bijvoorbeeld af en toe wat mis gaan bij het bezorgen van de kranten ‘s ochtend en kunnen enkele exemplaren soms wat later worden bezorgd. In dit geval dient u de Eindhovens Dagblad klantenservice te bellen. De medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord en kunnen u vertellen waar uw krant blijft. Hebt u uw krant helemaal niet ontvangen? Ook dan kunt u het beste de klantenservice van het Eindhovens Dagblad bellen. De medewerkers van de klantenservice registreren uw informatie in het systeem, waarna u zo snel mogelijk alsnog uw exemplaar ontvangt. Hebt u andere klachten? Ook voor andere klachten kan u de klantenservice van het Eindhovens Dagblad bellen. Hebt u bijvoorbeeld een beschadigd exemplaar in uw brievenbus gekregen? Neem dan niet de krantenjongen verbaal te grazen, maar bel de klantenservice. Als u de Eindhovens Dagblad klantenservice belt, wordt uw klacht geregistreerd. Zo ziet het Eindhovens Dagblad er op toe dat de kranten in de toekomst niet langer beschadigd geleverd zullen worden. Adres- en telefoongegevens wijzigen? Bel de klantenservice van het Eindhovens Dagblad! Gaat u verhuizen of heeft u een nieuw telefoonnummer? Ook dan kunt u terecht bij de Eindhovens Dagblad klantenservice. De medewerkers van de klantenservice verwerken uw wijzigingen snel, zodat u zo snel mogelijk uw krant kunt ontvangen aan de hand van uw nieuwe gegevens. Ook als u uw betalingswijze wilt wijzigen, kunt u het beste even de klantenservice van het Eindhovens Dagblad bellen. De medewerkers vertellen u graag meer over deze verschillende opties.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Eindhovens Dagblad. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Eindhovens Dagblad, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

7074

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.