DataWeb

www.dataweb.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij DataWeb
DataWeb is gespecialiseerd in Ethernet-verbindingen over Glasvezel of Koper voor de zakelijke markt met hoge bandbreedtes van 10 Mbit/s tot en met 10 Gbit/s. DataWeb Ethernet biedt de oplossing voor bedrijven, overheden en andere instellingen, die meer bandbreedte nodig hebben dan de huidige DSL-verbindingen maximaal kunnen leveren. Bandbreedtesnelheden van 2 Mbit/s zijn vandaag de dag veelal ontoereikend. DataWeb Ethernet maakt bandbreedtes mogelijk van 2 Mbit/s tot en met 10 Gbit/s met symmetrische up-/downstream snelheden.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met DataWeb. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van DataWeb, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

818

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.