Caiway

www.caiway.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Caiway
Caiway is een aanbieder van radio, televisie, internet en telefonie. Caiway is opgericht in 1981 en speelt goed in op alle technologische ontwikkelingen. In 1995 heeft het bedrijf als eerste internet via kabel op de markt gebracht. In 2005 was Caiway de eerste die digitale televisie op de markt bracht. Caiway levert radio, televisie, internet en telefonie aan consumenten die gevestigd zijn in de volgende gemeenten: Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda, Capelle aan den IJssel en Twente. Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Caiway. De klantenservice van Caiway is onderverdeeld in verschillende categorieën. Op de website van Caiway is een groot vraag en antwoord overzicht geplaatst, waardoor u uw vraag makkelijk beantwoord kunt zien. U kunt een keuze maken tussen de volgende categorieën: Installeren, Gebruiken, Storingen, Administratief, Televisie en Radio, Internet en Wifi of telefonie. Mocht er geen passend antwoord worden gegeven, kunt u op andere manieren contact opnemen met Caiway. Indien u telefonisch contact op wilt nemen met Caiway kunt u het telefoonnummer 088-2249111 gebruiken. Indien u vanaf het buitenland belt, kunt u het nummer +3188-2249111 gebruiken. Mocht u al klant zijn bij Caiway, kunt u een gratis telefoonnummer gebruiken. U dient vanaf u vaste telefoonlijn naar het nummer 1200 te bellen. Mocht u vragen hebben aan de Verkoopafdeling van Caiway, kunt u bovenstaande nummers van maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur. Op zaterdag is de Verkoopafdeling van Caiway te bereiken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op zondag is de afdeling gesloten. De administratieve afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend is deze afdeling gesloten. De technische afdeling van Caiway is te bereiken van 09:00 uur tot 21:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag is deze afdeling bereikbaar van 10:00 uur tot 16:00 uur en op zondag is deze afdeling gesloten.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Caiway. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Caiway, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

4681

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.