Booking.com

www.booking.com

0900-0606 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Booking.com
Wie kent Booking.com niet? Booking.com is een populaire website die vakantiegangers en zakenreizigers helpt met het regelen van de beste accommodaties! Zo biedt Booking.com appartementen, resorts, villa’s, hostels, bed & breakfasts en pensions aan. De website heeft als doel om allerlei soorten reizigers op een eenvoudige wijze de mogelijkheid te bieden het brede aanbod van accommodatie te bekijken. Wie een keuze heeft gemaakt, kan zelfs via de website zijn of haar accommodatie boeken. Er is voor ieder budget een keuze. Zelfs voor het kleinste budget heeft Booking.com meerdere opties voor een accommodatie. En dat is nog niet alles. Het beste van de website zit hem ongetwijfeld in het feit dat Booking.com accommodaties aanbiedt die zich over de gehele wereld bevinden. Zo werkt deze wereldleider in online reserveringen van accommodaties samen met haar accommodatiepartners door middel van lokale ondersteunende kantoren. Hierdoor maakt zij de beste prijzen voor haar klanten mogelijk. Bovendien blijven de accommodaties door deze samenwerking transparant. Twijfel daarom niet langer of u wel een goed hotel kunt vinden in dat plaatsje wat u al jarenlang wilt bezoeken en boek nu snel via Booking.com! Twijfel niet langer of u wel een betaalbare accommodatie kunt vinden in die mooie stad waar u altijd al in wilt verblijven en boek snel via Booking.com! Andere twijfels? Gooi deze overboord en neem een kijkje op Booking.com. De website is informatief van aard en werkt eenvoudig. Hebt u toch vragen over uw boeking? Bij de Booking.com klantenservice kunt u terecht met al uw vragen. Verschillende vragen? De klantenservice van Booking.com staat voor u klaar! Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over een mogelijke boeking bij Booking.com. De medewerkers van de Booking.com klantenservice staan voor u klaar en helpen u graag bij het beantwoorden van al u vragen. Hebt u bijvoorbeeld vragen over uw betaling met Creditcard? De medewerkers van de klantenservice staan u te woord op een informatieve wijze die bovenal vertrouwelijk en veilig van aard is. Hebt u verdere vragen over een specifieke accommodatie die u in gedachte had, zoals vragen over de kamer of de kindervriendelijkheid? Ook dan kunt u terecht bij de klantenservice van Booking.com. De medewerkers kunnen u alles vertellen over de accommodatie in kwestie. Hebt u vragen over de beoordelingen van de accommodatie? De medewerkers van de klantenservice helpen u wederom graag en geven u informatie over deze kwestie. Zij kunnen u vertellen wat de reacties van eerdere gasten zijn. Zo kunt u beslissen of de accommodatie aan de hand van deze reacties de moeite waard is om te boeken. Kortom, met al uw vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Booking.com! Schroom daarom niet om de telefoon te pakken. Via de Booking.com klantenservice kunt u uw boeking snel en eenvoudig voltooien. Zo geniet u hopelijk spoedig van een heerlijke en betaalbare accommodatie in het buiten- of binnenland.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Booking.com. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Booking.com, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

19405

rating

0/5

quality

0%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

B.M. van Gulick 26-07-2014
Wij willen heel graag van 20 t/m 21 augustus een vierpersoonskamer boeken bij het hotel: Logis Burnel Et la Cle Des Champs In de plaats Nancy in Frankrijk. Omdat we geen creditcard, vista of mastercard hebben kunnen we deze kamer niet boeken. Zouden we de kamer toch op een andere manier kunnen boeken?

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0900-0606 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.