BNN

www.bnn.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij BNN
BNN (Barts Neverending Network) is een publieke omroep in Nederland, opgericht op 15 augustus 1997 door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer, die zich vooral richt op de doelgroepen jongeren en jongvolwassenen tussen 13 en 34 jaar.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met BNN. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van BNN, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2144

rating

0/5

quality

50%

reactions

2

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

Daan van der Poort 03-02-2013
Wij wouden de 3 benaderingsvragen maken maar het schuivertje werkten niet wij vinden dit jammer. Wij hadden gehoopt op een reis ik ben 13 jaar en wou graag een reis winnen voor me ouders ik ben namelijk al heel goed in topo en andere dingen ik leer elke dag hard ervoor ik wil namelijk later wat met topo doen ik vind het jammer zeg ik nogmaals
hendry smit 30-03-2014
Geachte BNN, Al heel lang kijk ik naar Spuiten en Slikken, maar nu wordt ik een beetje moe van het kijken, elke keer als ik kijk naar jullie leukste programma op tv, zie ik ineens een tv achter de gasten staan en dat leid heel erg af van het onderwerp en dat is jammer. Ga zo door Spuiten en Slikken. Groetjes, Een grote fan. H. Smit

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.