Asus

www.asus.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Asus
Asus is een bedrijf dat producten produceert die perfect zijn voor het moderne digitale leven thuis en op het werk. Asus staat zelfs in de wereldwijde top 3 consumenten notebook verkoper en maker van de wereld best verkopende, meeste onderscheiding winnende moederborden. Asus bestaat al sinds 1990. Bij Asus kunt u terecht voor de levering van computers, communicatie en consumentenelektronica oplossingen, een anbod van laptops, moederbroden, personal computers (pc’s), breedband producten, grafische kaarten, driedimensionelegrafische videokaarten, liquid crystal display (LCD) monitoren, mobiele telefoons, pocketpc’s, server moederborden, server-systemen, computer accessoires, notebooks, tablets en randapparatuur. Asus heeft in 2012 4168 prijzen gewonnen. Asus heeft meer dan 125000 werknemers over de wereld verspreid en een team van 38000 engineers. Sinds 1990 is Asus gegroeid van een bescheiden startend bedrijf naar een globale technologie leider. De groei kwam tot stand door twee factoren. Deze twee factoren zijn een passie voor nieuwe gebruikers ervaringen en een enorme inzet voor kwaliteit. Asus noemt dit ‘inspirerende innovatie en aanhoudende perfectie’. Innovatie is het belangrijkst bij Asus. Innovatie drijft de hele operatie bij Asus, op elk niveau. Van het conceptuele ontwerpen van nieuwe producten tot aan de processen die worden gebruikt voor het realiseren van deze concepten. De missie van Asus is om nieuwe en spannende technologie aan hun klanten te leveren die niet alleen zal inspireren maar ook de klanten in stat stelt om steeds meer productiviteit en plezier te ervaren. Elk nieuw idee bij Asus wordt eerst uitvoerig getest door experts voor dat deze worden gerealiseerd. Asus streeft namelijk naar totale perfectie in alles dat zij doen. Asus legt inspirerende innovatie als volgt uit. Asus zegt dat men niet bang moet zijn om conventies uit te dagen. Succes komt namelijk voort uit het genereren van nieuwe ideeën. Dit is belangrijk in een wereld van constante beweging en verandering. Hier zijn ontzettend veel interessante mogelijkheden te vinden volgens Asus. Het kan natuurlijk zo maar zo zijn dat u een vraag heeft over Asus. Misschien wilt u iets meer weten over de filosofie van het bedrijf. Het kan ook dat u meer informatie wilt over een bepaald product of dat u misschien een product wil retourneren of ruilen. Het kan ook dat u een vraag heeft over een bepaalde aanbieding of advies wil over het aansluiten van producten of dan een product dat u al eerder heeft gekocht defect is. U kunt hiervoor terecht op de website van Asus. Mocht het zo zijn dat u het prettiger vindt om met iemand te spreken of het antwoord niet op de website kunt vinden dan kunt u altijd contact op nemen met de klantenservice. De medewerkers bij de klantenservice helpen u graag verder en geven u antwoord op uw vraag. Als u een vraag heeft twijfel dan ook niet om het telefoonnummer van de klantenservice te bellen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Asus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Asus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

7066

rating

0/5

quality

100%

reactions

1

Laat uw reactie achter
ja nee
Reacties

R van der Dennen 10-02-2014
ik wil Asus heel erg bedanken dat ze mijn I-pad hebben kunnen repareren. daar wat mediamarkt in gebreken is gebleven t.a.v.service en reparatie, hebben jullie je van je beste kant laten zien, hiervoor nogmaals onze dank voor de geweldige service.

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.