Algemeen Dagblad

www.ad.nl

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Algemeen Dagblad
Het AD, ofwel Algemeen Dagblad is een Nederlands dagblad. Het wordt dagelijks uitgegeven. Net zoals veel andere kranten gebeurt dit op tabloidformaat. Dit formaat wordt steeds meer gebruikt door kranten omdat het makkelijker leest. Het AD begon hieraan toen ze fuseerde met zeven andere regionale kranten. Dit fuseren gebeurde in 2005 met Rijn en Gouwe, Rotterdams Dagblad, de Haagsche Courand, Goudsche Courant, Amersfoortse Courant, Utrechts Nieuwsblad en De Dordtenaar. Samen met deze fusie kreeg het Algemeen Dagblad ook een nieuw lay-out. Niet alleen de krant maar ook de online versie kreeg een nieuw uiterlijk. Maar er moest nog veel meer veranderd worden. Omdat het overging van 1 naar 22 edities moest het drukproces en de distributie ook veranderd worden. Vanaf dit moment kent het AD zowel een algemene landelijke editie als regionale versies. Deze zijn niet gelijk aan de kranten waarmee het gefuseerd is maar bekleed wel dit gebied. De regionale edities zijn: de Amersfoortse Courant, De Dordtenaar, Rievierenland, Utrechts Nieuwsblad, Rotterdams Dagblad, Groene Hart en de Haagsche Courant. Maar ook voor deze fusie is het Algemeen Dagblad vaak een transformatie ondergaan als het gaat om eigenaar, samenstelling en lezers. Waar het ooit de tweede krant was na De Telegraaf, verloor het heel veel lezers toen het uiterlijk van de krant veranderd werd. Het Algemeen Dagblad begon ooit als een populaire krant waardoor het ook zo goed concurreerde met De Telegraaf. Maar toen ze er een kwaliteitskrant van wilde maken ging het mis. Dit trok de lezers niet, daarbij kon het AD ook niet concurreren met andere kwaliteitskranten dus dit idee werd weer geschrapt. De krant die in 1946 is opgericht is dus in de loop der jaren enorm veranderd. Het is nu nog steeds een populaire krant dat zich op een breed publiek richt. Zo heeft het verschillende vaste rubrieken en een sportkatern die in aparte bijlagen bij de krant worden gevoegd. De website van het Algemeen Dagblad is www.ad.nl. Hierop kunt u al veel nieuws lezen over Nederland, buitenland, sport en de showbizz. Maar ook voor informatie kunt u op de klantenservice pagina van de AD site terecht. Informatie over abonnementen, leveringsvoorwaarden, bezorgen, verhuizing, vakantie, maar ook reclame kunt u vinden via www.ad.nl/service of www.ad.nl/abonneren. Hier staan ook de acties, aanbiedingen en digitale producten van het AD vermeld. Ook kunnen vragen of opmerkingen gesteld worden via het contactformulier dat te downloaden is via de site. Mocht u via deze mogelijkheden niet genoeg informatie kunnen vinden dan kunt u nog altijd bellen met het telefoonnummer van de klantenservice van het Algemeen Dagblad. Het telefoonnummer van de klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur bereikbaar. Hier kunt u terecht met alle soorten vragen, van abonnementen tot klachten. De klantenservice van het Algemeen Dagblad helpt u graag verder. U hoeft alleen maar het telefoonnummer te bellen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Algemeen Dagblad. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Algemeen Dagblad, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

11091

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.