Aer Lingus

www.aerlingus.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Aer Lingus
Aer Lingus is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Europese land Ierland. Dit is goed te zien aan het soort vliegtuigen waarmee Air Lingus vliegt. Dit zijn namelijk vliegtuigen in de nationale kleuren van het land. De vliegtuigen zijn groen en wit, en hebben allen het logo van Aer Lingus op een van de vleugels. Het logo van Aer Lingus is een Seamróg, een klaverblad. Dit is tevens het niet-officiële symbool van Ierland. Air Lingus werd in 1936 opgericht door de Ierse regering. Op dit moment vliegt Aer Lingus met zes verschillende vliegtuigen, allen een Airbus. Zo vliegen ze met de Airbus A319-100, met de Airbus A320-200, met de Airbus A321-200, met de Airbus A330-200, met de Airbus A330-300 en met de Airbus A350-900. Aer Lingus vliegt met name korte afstanden binnen Europa. Hiernaast vervoert Aer Lingus ook vracht, maar dit brengt minder dan 5% van de totale opbrengst op. Aer Lingus concentreert zich dus op de “cityhop” vluchten: korte vluchten van een grote stad in Ierland naar een grote stad ergens in Europa. In 1989 besloot Aer Lingus dat het wel tijd werd voor iets anders, en het besloot Futura International Airways op te richten. Dit is een Spaanse Chartermaatschappij. In 2002 verkocht Aer Lingus ongeveer 80% van haar aandelen in Futura an het management. In 2007 verkocht Aer Lingus de rest van Futura. Aer Lingus vindt het verder erg belangrijk om er voor haar klanten te zijn. Hoe prettigere de reis voor een klant namelijk was, hoe groter de kans dat hij of zij terug zal komen bij een volgende trip. Exact om deze reden heeft Aer Lingus klantenservice hoog in het vaandel staan. De Aer Lingus klantenservice bestaat uit een aantal onderdelen, waarvan de voornaamste de pagina op de website van Aer Lingus is. Deze pagina, www.aerlingus.com/help/, zal alle informatie leveren die u moet weten voordat u contact op neemt met de Aer Lingus klantenservice. Deze webpagina kunt u zien als een virtuele Aer Lingus klantenservice. Als u wel persoonlijk contact wilt hebben met een van de medewerkers van de Aer Lingus klantenservice, dan moet u eerst aangeven vanuit welk land u belt. Door dit te doen, weet u zeker dat u met de juiste persoon van de Aer Lingus klantenservice in contact komt. U kunt kiezen uit Ierland, Verenigd Koninkrijk en Noord Ierland, Europa, Verenigde Staten en Canada of de rest van de wereld. Als u dus vanuit Nederland contact wil hebben met de Aer Lingus klantenservice, dan moet u kiezen voor “Europa”. Binnen Europa kunt u voor alle landen waarin Aer Lingus actief hun Aer Lingus klantenservice contactgegevens vinden. Dus ook voor Nederland en België. De contactgegevens van de Aer Lingus klantenservice bestaan uit een telefoonnummer, een emailadres en een postadres. Ook kunt u de tijden vinden waarop de Aer Lingus klantenservice geopend is. Dit kan per land verschillen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Aer Lingus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Aer Lingus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

3080

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.