AXA

www.axacompany.com

1884 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij AXA
AXA Stenman Industries is een grote organisatie, die werd opgericht in 1902. In eerste instantie was de voorloper van AXA voornamelijk werkzaam op het gebied van de productie en verkoop van hang- en sluitwerk. Twintig jaar later wordt het ringslot voor fietsen aan het assortiment van AXA toegevoegd. Momenteel is het assortiment van AXA volledig gericht op Home Security en Bike Security. Onder Home Security vallen de volgende artikelen: scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement. In de categorie Bike Security vallen de volgende artikelen: fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming. AXA heeft verschillende locaties, gevestigd in verschillende landen. Het bedrijf heeft een productie locatie in Nederland, Frankrijk en Polen. Daarnaast zijn er verschillende kantoren, die gericht zijn op sales. De saleskantoren zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Polen. Daarnaast werken er verschillende agenten voor AXA in Taiwan, Japan en China. AXA is voornamelijk gericht op de bouw- en fietsindustrie. Vanwege de ontwikkelingskantoren in Nederland, Frankrijk en Polen, is AXA in staat snel te reageren op de vraag van het grotere publiek. Ook wordt er veel onderzoek gedaan en wordt er altijd gekeken naar de meest toekomstbestendige oplossing. De werkzaamheden van AXA zijn voornamelijk gericht op het gebruiksgemak van de consument. Veiligheid en beveiliging staat voorop bij AXA, waar de producten van AXA dan ook op afgestemd zijn. Naast de productie van verschillende artikelen, biedt AXA innovatieve oplossingen voor het reduceren van de montagetijd of de toepassing van nieuwe technische ontwikkelingen. U kunt contact opnemen met AXA op verschillende manieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan AXA Nederland, Energiestraat 2, 3903 AV Veenendaal. Het is tevens mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Dat kan via het nummer 031-536220. Ook kunt u een faxbericht sturen. Dat kan naar het nummer 0318-595535. Indien u een op- of aanmerking hebt, kunt u ook een online contactformulier invullen op de website. U dient dan een aantal gegevens in te vullen, zoals uw naam, e-mail en het persoonlijk bericht. Indien u dit formulier verstuurt, zal AXA zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met AXA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van AXA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

views

2241

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klanten service telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 1884 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.